TECH Controler pentru pompa de recirculare al incalzirii si pompa incarcare boiler TECH EU-27i

TECH Controler pentru pompa de recirculare al incalzirii si pompa incarcare boiler TECH EU-27i

349,99 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

TECH Controler pentru pompa de recirculare al incalzirii si pompa incarcare boiler TECH EU-27i

349,99 RON
+ 20,00 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
melindainstal.ro
Descrierea produsului
Controlerul pentru pompă de recirculare al încălzirii și pompă încărcare boiler TECH EU-27i are scopul de a controla operarea pompei de circulare încălzire centrală, precum și controlul adițional al pompei ACM. Sarcina controlerului pentru pompă de recirculare al încălzirii și pompă încărcare boiler TECH EU-27i este de a porni pompa de încălzire în cazul în care temperatura depășește limita prestabilită și de a opri pompa în cazul în care cazanul se oprește. Pentru a doua pompă, utilizatorul poate să seteze pornirea/oprirea, precum și temperaturile la care acesta va opera.   Controlerul TECH EU-27i este echipat cu un sistem care previne oprirea pompelor, sistem anti-stop. În cazul în care pompa nu va opera pe o perioadă mai îndelungată de timp, aceasta este pornită o data la 7 zile pentru un minut. De asemenea timpul este salvat pe o memorie EEPROM, datorită căreia setările sunt salvate și în cazul lipsei curentului electric.  
Controlerul TECH EU-27i a fost de asemenea dotat și cu o funcție care împiedică înghețul așa numită funcție anti-îngheț. Odată ce temperatura înregistrată la pompele IC și ACM scade sub valoarea de 7 °C, pompa este pornită.  
Aceasta va funcționa până în momentul în care temperatura ajunge la 9 °C. Utilizatorul poate să facă toate ajustările necesare cu ajutorul butonului rotativ.  
Rotirea butonului permite marcarea funcției dorite precum și schimbarea valorii acesteia, în timp ce apăsarea acestuia duce la intrarea în meniul aferent funcției selectate sau confirmarea selecției. Pentru a ieși din orice meniu trebuie apăsat butonul EXIT.  
 Avantajele controlerului pentru pompă de recirculare al încălzirii și pompă încărcare boiler TECH EU-27i
  • controlul pompei de încălzire 
  • controlul unei pompe suplimentare de apă caldă menajeră sau de pardoseală 
  • funcție anti-oprire 
  • funcție anti-îngheț 
Cont rolerul pentru pompă de recirculare al încălzirii și pompă încărcare boiler TECH EU-27i este echipat cu:  
  • ecran LCD color 
  • senzor de temperatură încălzire 
  • senzor de temperatură al pompei suplimentare 
  • buton impulsuri 
  • carcasă realizată din materiale de înaltă calitate, rezistente la temperaturi înalte și joase 
 Confort prin instalatii de calitate | Melinda Instal
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.