Rover Pompe Set 5 placi filtrante 20x10 cm ROVER 24, filtrare super-fina (5400)

Rover Pompe Set 5 placi filtrante 20x10 cm ROVER 24, filtrare super-fina (5400)

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Placile filtrante ROVER 24 se utilizeaza pentru toate aplicatiile care necesita garantia unei stabilitati absolute, lichioruri, bauturi fine.
Strat filtrant sterilizant, cu putere maxima de retentie, capabil de a elimina total încarcarea bacteriana, fiind astfel recomandat pentru îmbutelierea vinurilor si a spumantelor dulci si a produselor critice din sectorul farmaceutic. . Cartoanele filtrante de noua generatie realizate din celuloza de înalta calitate, aduc o îmbunatatire remarcabila asupra structurii lor interne si permit obtinerea unui randament de lucru ridicat prin cresterea rezistentei mecanice a întregului complex de-a lungul procesului de filtrare.
Cercetarile facute permanent pe toate aplicatiile la care sunt folosite în filtrarea lichidelor de natura alimentara sau de laborator, au permis realizarea unor modificari constructive care au avut ca si rezultat perfectionarea anumitor parametri tehnici, crescând simultan si parametri calitativi.
Aceste cartoane filtrante construite sub forma unor placi de forma dreptunghiulara, cu dimensiune 20 x 10 cm, au o fata fina si una rugoasa (marcata cu inscriptia „ROVER 24), astfel încât sa permita utilizatorului identificarea modului de asezare a lor în filtru, pentru obtinerea unei filtrari corecte.
Astfel, prima placa se aseaza cu fata rugoasa inscriptionata cu „ROVER 24 si codul cartonului filtrant catre sensul de unde vine vinul. Continuati cu urmatoarele placi, asezându-le în acceasi directie cu prima placa .
Aceasta tehnica ne permite obtinerea unor rezultate optime în cadrul operatiunii de filtrare.
Echipare
Tipurile de cartoane filtrante utilizate pentru filtrarea vinului sau a altor bauturi alcoolice, în functie de aplicatia pentru care sunt recomandate, pot fi evidentiate în urmatoarea structura:
I. Treapta primara de degrosare
ROVER 0 - degrosare
ROVER 4 - degrosare medie
ROVER 8 - clarificare
II. Treapta medie de filtrare
ROVER 12 - clarificare medie
ROVER 16 - stralucire medie
ROVER 18 - presterilizare-stralucire
III. Treapta superioara de filtrare
ROVER 20 - sterilizare medie
ROVER 24 - sterilizare superioara Operatie filtrare: sterilizare superioara, filtrare super-fina
Dimensiune placa: 20 x 10 cm
Grad de filtrare: 0,25 μm
Capacitate de filtrare: 30 l/h (pentru 10 placi)
Numar placi/set: 5 buc
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.